Καρδιανη Τηνοσ / ΤΗΝΟΣ ΚΑΡΔΙΑΝΗ ΠΑΝΗΓΥΡΙ 29/04/2019 - YouTube : Η καρδιανή είναι ορεινό χωριό της τήνου και βρίσκεται στη νδ πλευρά της νήσου.. Το tinos heart είναι ένα παλιό παραδοσιακό σπίτι στην καρδιά της χώρας της τήνου, ιδανικό για όσους αναζητούν ένα όμορφο χώρο διαμονής που να ξεφεύγει απ' τα πρότυπα ενός τυπικού ξενοδοχείου. Βρείτε ξενοδοχεία σε τήνος, gr online. Δείτε τι λένε οι ταξιδιώτες του tripadvisor για τα εστιατόρια και τις ταβέρνες σε αυτό το μέρος (καρδιανή) και κάντε αναζήτηση με βάση την κουζίνα, την τιμή, την τοποθεσία και άλλα. Με οικόπεδο περίπου 140 τ.μ., νοτιοδυτικού προσανατολισμού και θέας που κόβει την ανάσα. Η καρδιανή είναι ένα καταπράσινο χωριό με χαρακτηριστικό της τα πολλά τρεχούμενα νερά και τα πανύψηλα πλατάνια που προσφέρουν τη σκιά τους στους.

Πριν την υστέρνια, σε απότομη πλαγιά, πάνω από τον ομώνυμο όρμο όπου και η παραλία καρδιανής ή παραλία γιαννάκη. Με οικόπεδο περίπου 140 τ.μ., νοτιοδυτικού προσανατολισμού και θέας που κόβει την ανάσα. Από το μουσείο μαρμαροτεχνίας τήνου. Ανηκει στον δήμο τηνου (τοπική κοινότητα καρδιανής, δημοτική κοινότητα εξωμβουργου). Διαβάστε τα σχόλια για τα ξενοδοχεία και επιλέξτε το καλύτερο ξενοδοχείο για τη διαμονή σας.

ΚΑΡΔΙΑΝΗ-ΤΗΝΟΣ - YouTube
ΚΑΡΔΙΑΝΗ-ΤΗΝΟΣ - YouTube from i.ytimg.com
Το tinos heart είναι ένα παλιό παραδοσιακό σπίτι στην καρδιά της χώρας της τήνου, ιδανικό για όσους αναζητούν ένα όμορφο χώρο διαμονής που να ξεφεύγει απ' τα πρότυπα ενός τυπικού ξενοδοχείου. Η καρδιανή είναι ορεινό χωριό της τήνου και βρίσκεται στη νδ πλευρά της νήσου. Από το μουσείο μαρμαροτεχνίας τήνου. Διαβάστε τα σχόλια για τα ξενοδοχεία και επιλέξτε το καλύτερο ξενοδοχείο για τη διαμονή σας. Το καφενείο της δήμητρας στην καρδιανή της τήνου σας περιμένει με παραδοσιακές γεύσεις, τοπικές συνταγές και, το κυριότερο, μια ανοιχτόκαρδη φιλοξενία. Nostos resort tinos, greece phone: Δείτε 56 κριτικές ταξιδιωτών του tripadvisor για 2καρδιανή εστιατόρια και πραγματοποιήστε αναζήτηση βάσει κουζίνας, τιμής, τοποθεσίας και άλλων. Το κτελ τηνου ιδρύθηκε το 1968 και από τότε έως σήμερα σκοπός του είναι η άμεση και ασφαλής εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού στο νησί της τήνου.

Η παραδοσιακή ταβέρνα ντίνος κουρνιασμένη πάνω στα βράχια κάτω από το μαγευτικό χωριό της καρδιανής είναι το ιδανικό στέκι στην τήνο για να απολαύσει κανείς εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα.

Τήνος, καρδιανή εξαιρετική γωνιακή παραδοσιακή κατοικία 150 τ.μ. Nostos resort tinos, greece phone: Τήνος, καρδιανή εξαιρετική γωνιακή παραδοσιακή κατοικία 150 τ.μ. Η καρδιανή είναι ορεινό χωριό της τήνου και βρίσκεται στη νδ. Βρες τους ταχυδρομικούς κώδικες (τκ) της καρδιανής τήνου μέσα από το απόλυτο εργαλείο εύρεσης ταχυδρομικού κώδικα! Η παραλία καλύβια στην τήνο: Εστιατοριο ,ταβερνα ,εστιατορια ,ταβερνεσ ,διασκεδαση ,ο ντινοσ ,καρδιανη ,τηνοσ. Διαβάστε τα σχόλια για τα ξενοδοχεία και επιλέξτε το καλύτερο ξενοδοχείο για τη διαμονή σας. Το house great view in tinos (ii) βρίσκεται στην καρδιανή, σε απόσταση 11χλμ. Και στην τήνο, όπως σε κάθε γωνιά της ελλάδας, οι κάτοικοι δε χάνουν ευκαιρία για να διασκεδάσουν και να γλεντήσουν με την ευκαιρία του εορτασμού του αγίου της ενορίας τους. Καταπράσινος, ξεχωριστός για την αρχιτεκτονική του, ο παραδοσιακός οικισμός της καρδιανής με τις καταγάλανες παραλίες του είναι περήφανος που όλα. Απέχει από την χώρα 16 χλμ. Η καρδιανή, καταπράσινη με άφθονο τρεχούμενο νερό, χτισμένη στην πλαγιά του βουνού πατέλες, από τα πιο όμορφα.

Από το μουσείο μαρμαροτεχνίας τήνου. Κράτηση διαδραστικός χάρτης η επιχειρηση ειδικα χαρακτηριστικα. Διαβάστε τα σχόλια για τα ξενοδοχεία και επιλέξτε το καλύτερο ξενοδοχείο για τη διαμονή σας. Το καφενείο της δήμητρας στην καρδιανή της τήνου σας περιμένει με παραδοσιακές γεύσεις, τοπικές συνταγές και, το κυριότερο, μια ανοιχτόκαρδη φιλοξενία. Είναι σκαρφαλωμένο στην πλαγιά του βουνού.

AKTI GIANNAKI - ΙΩΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΔΑΒΕΡΩΝΗΣ - ΤΗΝΟΣ
AKTI GIANNAKI - ΙΩΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΔΑΒΕΡΩΝΗΣ - ΤΗΝΟΣ from www.e-kyklades.gr
Πλευρά της νήσου, 3,5 χλμ. Tο νησί της μεγαλόχαρης, με τα ωραιότερα χωριά των κυκλάδων και τις καταπληκτικές αμμουδερές παραλίες. Βρες τους ταχυδρομικούς κώδικες (τκ) της καρδιανής τήνου μέσα από το απόλυτο εργαλείο εύρεσης ταχυδρομικού κώδικα! Εστιατοριο ,ταβερνα ,εστιατορια ,ταβερνεσ ,διασκεδαση ,ο ντινοσ ,καρδιανη ,τηνοσ. Η καρδιανή είναι ένα καταπράσινο χωριό με χαρακτηριστικό της τα πολλά τρεχούμενα νερά και τα πανύψηλα πλατάνια που προσφέρουν τη σκιά τους στους. Με βεράντες 200 τ.μ και αγροτεμάχιο 800 τ.μ., νοτιοανατολικού προσανατολισμού, απρόσκοπτης θέα στο αιγαίο, σε απόσταση διακοσίων μέτρων από την παραλία. Δείτε τι λένε οι ταξιδιώτες του tripadvisor για τα εστιατόρια και τις ταβέρνες σε αυτό το μέρος (καρδιανή) και κάντε αναζήτηση με βάση την κουζίνα, την τιμή, την τοποθεσία και άλλα. Και είναι το πρώτο χωριό της έξω μεριάς.

Δείτε τι λένε οι ταξιδιώτες του tripadvisor για τα εστιατόρια και τις ταβέρνες σε αυτό το μέρος (καρδιανή) και κάντε αναζήτηση με βάση την κουζίνα, την τιμή, την τοποθεσία και άλλα.

Από το μουσείο μαρμαροτεχνίας τήνου. Με οικόπεδο περίπου 140 τ.μ., νοτιοδυτικού προσανατολισμού και θέας που κόβει την ανάσα. Ένα από τα ομορφότερα χωριά της τήνου που δεν πρέπει να χάσετε. Η παραδοσιακή ταβέρνα ντίνος κουρνιασμένη πάνω στα βράχια κάτω από το μαγευτικό χωριό της καρδιανής είναι το ιδανικό στέκι στην τήνο για να απολαύσει κανείς εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα. Καλώς ορίσατε στην καρδιανή, ένα από τα ομορφότερα χωριά της τήνου! Πριν την υστέρνια, σε απότομη πλαγιά, πάνω από τον ομώνυμο όρμο όπου και η παραλία καρδιανής ή παραλία γιαννάκη. Τήνος, καρδιανή εξαιρετική γωνιακή παραδοσιακή κατοικία 150 τ.μ. Το φεστιβάλ τήνου κλείνει φέτος 13 χρόνια επιτυχημένης πορείας, αναδεικνύοντας τον πολιτισμό και τις παραδόσεις ενός νησιού, με μεγάλο πολιτιστικό πλούτο. Η παραλία καλύβια στην τήνο: Δείτε 56 κριτικές ταξιδιωτών του tripadvisor για 2καρδιανή εστιατόρια και πραγματοποιήστε αναζήτηση βάσει κουζίνας, τιμής, τοποθεσίας και άλλων. Το house great view in tinos (ii) βρίσκεται στην καρδιανή, σε απόσταση 11χλμ. Διαβάστε τα σχόλια για τα ξενοδοχεία και επιλέξτε το καλύτερο ξενοδοχείο για τη διαμονή σας. Το tinos heart είναι ένα παλιό παραδοσιακό σπίτι στην καρδιά της χώρας της τήνου, ιδανικό για όσους αναζητούν ένα όμορφο χώρο διαμονής που να ξεφεύγει απ' τα πρότυπα ενός τυπικού ξενοδοχείου.

Εστιατοριο ,ταβερνα ,εστιατορια ,ταβερνεσ ,διασκεδαση ,ο ντινοσ ,καρδιανη ,τηνοσ. Και στην τήνο, όπως σε κάθε γωνιά της ελλάδας, οι κάτοικοι δε χάνουν ευκαιρία για να διασκεδάσουν και να γλεντήσουν με την ευκαιρία του εορτασμού του αγίου της ενορίας τους. Tο νησί της μεγαλόχαρης, με τα ωραιότερα χωριά των κυκλάδων και τις καταπληκτικές αμμουδερές παραλίες. Δείτε 56 κριτικές ταξιδιωτών του tripadvisor για 2καρδιανή εστιατόρια και πραγματοποιήστε αναζήτηση βάσει κουζίνας, τιμής, τοποθεσίας και άλλων. Διαβάστε τα σχόλια για τα ξενοδοχεία και επιλέξτε το καλύτερο ξενοδοχείο για τη διαμονή σας.

Holiday.gr - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ SEIRINES ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΠΟΡΤΟ
Holiday.gr - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ SEIRINES ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΠΟΡΤΟ from www.holiday.gr
Τήνος, καρδιανή εξαιρετική γωνιακή παραδοσιακή κατοικία 150 τ.μ. Τα καλύβια βρίσκονται στο ν (δ) τμήμα του νησιού και απέχει 16.5χλμ περίπου από τη χώρα. Βρες τους ταχυδρομικούς κώδικες (τκ) της καρδιανής τήνου μέσα από το απόλυτο εργαλείο εύρεσης ταχυδρομικού κώδικα! Εστιατοριο ,ταβερνα ,εστιατορια ,ταβερνεσ ,διασκεδαση ,ο ντινοσ ,καρδιανη ,τηνοσ. Με οικόπεδο περίπου 140 τ.μ., νοτιοδυτικού προσανατολισμού και θέας που κόβει την ανάσα. Ανηκει στον δήμο τηνου (τοπική κοινότητα καρδιανής, δημοτική κοινότητα εξωμβουργου). Πλευρά της νήσου, 3,5 χλμ. Ένα από τα ομορφότερα χωριά της τήνου που δεν πρέπει να χάσετε.

Η καρδιανή είναι ορεινό χωριό της τήνου και βρίσκεται στη νδ.

Τήνος, καρδιανή εξαιρετική γωνιακή παραδοσιακή κατοικία 150 τ.μ. Από το μουσείο μαρμαροτεχνίας τήνου. Βρείτε ξενοδοχεία σε τήνος, gr online. Δείτε 56 κριτικές ταξιδιωτών του tripadvisor για 2καρδιανή εστιατόρια και πραγματοποιήστε αναζήτηση βάσει κουζίνας, τιμής, τοποθεσίας και άλλων. Και στην τήνο, όπως σε κάθε γωνιά της ελλάδας, οι κάτοικοι δε χάνουν ευκαιρία για να διασκεδάσουν και να γλεντήσουν με την ευκαιρία του εορτασμού του αγίου της ενορίας τους. Η καρδιανή είναι ορεινό χωριό της τήνου και βρίσκεται στη νδ. Το φεστιβάλ τήνου κλείνει φέτος 13 χρόνια επιτυχημένης πορείας, αναδεικνύοντας τον πολιτισμό και τις παραδόσεις ενός νησιού, με μεγάλο πολιτιστικό πλούτο. Κράτηση διαδραστικός χάρτης η επιχειρηση ειδικα χαρακτηριστικα. Το tinos heart είναι ένα παλιό παραδοσιακό σπίτι στην καρδιά της χώρας της τήνου, ιδανικό για όσους αναζητούν ένα όμορφο χώρο διαμονής που να ξεφεύγει απ' τα πρότυπα ενός τυπικού ξενοδοχείου. Ένα από τα ομορφότερα χωριά της τήνου που δεν πρέπει να χάσετε. Τήνος, καρδιανή εξαιρετική γωνιακή παραδοσιακή κατοικία 150 τ.μ. Εστιατοριο ,ταβερνα ,εστιατορια ,ταβερνεσ ,διασκεδαση ,ο ντινοσ ,καρδιανη ,τηνοσ. Και είναι το πρώτο χωριό της έξω μεριάς.

Βρίσκεται 3,5 χλμ πριν την υστέρνια, σε απότομη πλαγιά, πάνω από τον ομώνυμο όρμο όπου και η παραλία καρδιανής ή παραλία καρδια. Η παραδοσιακή ταβέρνα ντίνος κουρνιασμένη πάνω στα βράχια κάτω από το μαγευτικό χωριό της καρδιανής είναι το ιδανικό στέκι στην τήνο για να απολαύσει κανείς εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα.